Állatszállító utánfutó

Az állatok kíméletes szállítására kiváló megoldást nyújt az állatszállító utánfutó használata. Lényeges szempont a robusztus megjelenés, az egyszerű be- és kiszállás, valamint szállítás közben a magas szintű biztonság.

Az állatorvoshoz, versenyekhez vagy vásárokhoz vezető út gyakran kihívást jelenthet. De a jól átgondolt Daltec állatszállító utánfutóval a biztonságos szállítás nem akadály.

Az összecsukható oldalsó korlátokkal és csúszásmentes rámpával ellátott kombinált ajtó gondoskodik arról, hogy állatai biztonságosan bejussanak az utánfutóba. A rámpa könnyen tisztítható a gumi burkolatnak köszönhetően.

Az állattartó utánfutó ponyvája vagy alumínium teteje megbízhatóan védi állatait a naptól és az esőtől. Az utánfutóhoz opcionálisan poliészter légterelő is választható, amely biztosítja az aerodinamkát, ezáltal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Szellőzőnyílások az ALU profilokban, kötözőrudak, válaszfalrácsok és egyéb extrák választhatók, hogy Önnek és állatának további kényelmet biztosítsanak.

Visszahívást kérek: