Csomagszállító utánfutó

Időjárás-érzékeny rakományok szállítására egy- vagy kéttengelyes csomagszállító utánfutóinkat ajánljuk. A szigetelt szendvicspanelekből vagy full poly utánfutóból készült zárt dobozos karosszéria megvédi rakományát a szennyeződéstől, az időjárástól és a lopástól.

A csomagszállító utánfutóknak számos felhasználási lehetősége van: legyen szó kézműves vállalkozásról, rendezvényszervező cégről vagy magánszektorról – a Daltec utánfutójával könnyedén szállíthat bútorokat, sport- vagy kempingfelszereléseket, motorkerékpárokat, gépeket és szerszámokat autójában.

A lehető legkönnyebb be- és kirakodás érdekében választhat hátsó, szerviz- vagy kombinált ajtók, valamint az oldalsó szárnyak közül. A robusztus rögzítőelemek, a rögzítési lehetőségek biztosítják, hogy rakománya biztonságosan célba érjen.

A robusztus váz és a V vonórúd nagy menetstabilitást garantál. A csomagszállító utánfutók különböző méretekben kaphatók a Daltec kínálatában, akár 6,0 m hosszúságban, és 750 kg-tól 3500 kg-ig terjedő súlyosztályban.

Visszahívást kérek: